sluier-1
banner dmhlensink
knop dmhlensink knop dmhlensink knop dmhlensink
knop dmhlensink knop dmhlensink

 

uw massagetherapeute

Ik ben in de stad Groningen geboren (1973) en getogen. Na het behalen van mijn mavo-diploma heb ik gekozen voor de middelbare hotelschool. Door mijn stage ben ik in Rotterdam terecht gekomen. Daar heb ik 7 jaar gewerkt in de horeca, ben ik getrouwd en heb ik mijn twee kinderen gekregen. Nu woon ik alweer 11 jaar in de wijk Lewenborg te Groningen

Werken in de horeca is geen gelukkige combinatie met kinderen en omdat ik mijn kennis wilde verbreden met een nieuwe studie, heb ik besloten om mij te laten omscholen. Omdat ik graag met mijn handen werk, belangstelling heb voor gezondheid en geestelijk welzijn, maar ook omdat ik

 het graag andere mensen naar de zin maak, heb ik gekozen voor een opleiding mer het officiele diploma “manueel Praktizijn”.

Dit is een uitgebreide en veelzijdige studie, die met zowel theorie als praktijk opleidt tot allround massagetherapeute. Ik ben in het bezit van de certificaten: Klassieke massage, Segmentale massage, Shiatsu Ryoho en voetreflexologie. Februari 2013 heb ik deze opleiding afgerond met een diploma.

Naast deze opleiding heb ik een aantal specifieke massageworkshops gevolgd om u nog beter te kunnen verwennen, zoals Tantra-, hotstone-, bamboe-, lomi-lomi-, hammam en ontspanningsmassage en de stoelshiatsu. Ook ben ik in het bezit van het certificaat Reiki 1. Ik beheers dus meer massage vormen dan dat ik op mijn website aanbied. Heeft u intresse in een van deze bovengenoemde massages, vraag dan naar de mogelijkheden.

D.M.H. Lensink

banner dmhlensink voor een ontspannende (PS)
sluier-2