knop dmhlensink
sluier-1
banner dmhlensink
knop dmhlensink knop dmhlensink knop dmhlensink knop dmhlensink

Website

uw massagetherapeute

Ik ben geboren in 1973 in de stad Groningen. Na het behalen van mijn MAVO-diploma heb ik gekozen voor de Middelbare Hotelschool. Door mijn stage ben ik in Rotterdam terecht gekomen. Daar heb ik 7 jaar gewerkt in de horeca, ben ik getrouwd en heb ik mijn twee kinderen gekregen. Na mijn echtscheiding ben ik teruggekeerd naar Groningen waar ik alweer 14 jaar woon in de wijk Lewenborg.

Werken in de horeca is geen gelukkige combinatie met kinderen en daarom besloot ik mij om te scholen. Daartoe heb ik gekozen voor een opleiding aan de Dutch Body Academy die opleidt tot allround massagetherapeut.

 Tegelijkertijd heb ik de vrouwenjaartraining gedaan bij Soul Tantra. Aansluitend heb ik één jaar deelgenomen aan de Tantra Academy, waar ik lichaamswerk, Ayurveda, coaching, Yoga, Marmapunten- en Kashmirmassage heb geleerd.
Ik ben in het bezit van het diploma Dutch Body Academy met de certificaten: Klassieke massage, Segmentale massage, Shiatsu Ryoho , voetreflexologie.

Verder bezit ik het certificaat Reiki 1 en heb ik een propedeuse van jaar één van de Tantra Academy

Daarnaast heb ik om u nog beter te kunnen verwennen een aantal specifieke massageworkshops gevolgd zoals: hotstone-, bamboe-, lomi-lomi-, hamam, ayurvedischemassage en de stoelshiatsu. Ik beheers dus meer massagevormen dan dat ik op mijn website aanbied.

 Heeft u interesse in een van deze bovengenoemde massages, vraag dan naar de mogelijkheden.

Om bij te blijven volg ik meerdere malen per jaar tantraweekenden, zowel alleen in vrouwenweekenden als samen met mijn partner in gemengde weekenden. Wij wisselen niet van partner maar kiezen samen voor de diepgang die Tantra ons te bieden heeft.

Diana

Voor professionele Tantrasessies en diverse massages.