sluier-1
banner dmhlensink
knop dmhlensink knop dmhlensink knop dmhlensink
knop dmhlensink knop dmhlensink

20140923_131332-A

uw massagetherapeute

Ik ben in de stad Groningen geboren. Na het behalen van mijn MAVO-diploma heb ik gekozen voor de middelbare hotelschool. Door mijn stage ben ik in Rotterdam terecht gekomen. Daar heb ik 7 jaar gewerkt in de horeca, ben ik getrouwd en heb ik mijn twee kinderen gekregen. Nu woon ik alweer 12 jaar in de wijk Lewenborg te Groningen

Werken in de horeca is geen gelukkige combinatie met kinderen en heb ik besloten om mij te laten omscholen. Ik heb gekozen voor een opleiding aan de Dutch Body Academy.

Dit is een uitgebreide studie, die met zowel theorie als praktijk opleidt tot allround massagetherapeute. Ik ben in het bezit van de certificaten: Klassieke massage, Segmentale massage, Shiatsu Ryoho en voetreflexologie. Februari 2013 heb ik deze opleiding afgerond met een diploma.

Schooljaar 2013/2014 heb ik deel genomen aan de Tantra Academy. Hier heb ik lichaamswerk, coaching, Yoga, Marmapunten en Kashmir massage geleerd.

Hiernaast heb ik een aantal specifieke massageworkshops gevolgd om u nog beter te kunnen verwennen, zoals; hotstone-, bamboe-, lomi-lomi-, hamam en ontspanningsmassage en de stoelshiatsu. Ook ben ik in het bezit van het certificaat Reiki 1. Ik beheers dus meer massage vormen dan dat ik op mijn website aanbied. Heeft u interesse in een van deze bovengenoemde massages, vraag dan naar de mogelijkheden.

banner dmhlensink voor een ontspannende (PS)
sluier-2