sluier-1
banner dmhlensink
knop dmhlensink knop dmhlensink knop dmhlensink
knop dmhlensink knop dmhlensink

website 2

uw massagetherapeute

Ik ben in de stad Groningen geboren. Na het behalen van mijn MAVO-diploma heb ik gekozen voor de middelbare hotelschool. Door mijn stage ben ik in Rotterdam terecht gekomen. Daar heb ik 7 jaar gewerkt in de horeca, ben ik getrouwd en heb ik mijn twee kinderen gekregen. Nu woon ik alweer 13 jaar in de wijk Lewenborg te Groningen

Werken in de horeca is geen gelukkige combinatie met kinderen en daarom besloot ik me te laten omscholen. Daartoe heb ik gekozen voor een opleiding aan de Dutch Body Academy die opleidt tot allround massagetherapeut. In 2013 heb ik deze opleiding afgerond. Aansluitend heb ik deelgenomen aan de Tantra Academy, waar ik lichaamswerk, Ayurveda, coaching, Yoga, Marmapunten- en Kashmirmassage heb geleerd.

 Ik ben in het bezit van de certificaten: Klassieke massage, Segmentale massage, Shiatsu Ryoho , voetreflexologie en Reiki 1.

Daarnaast heb ik om u nog beter te kunnen verwennen een aantal specifieke massageworkshops gevolgd zoals: hotstone-, bamboe-, lomi-lomi-, hamam, ayurvedischemassage en de stoelshiatsu. Ik beheers dus meer massagevormen dan dat ik op mijn website aanbied.

 Heeft u interesse in een van deze bovengenoemde massages, vraag dan naar de mogelijkheden.

Voor professionele Tantrasessies en diverse massages.

sluier-2